HumaNisti on blogi kaikesta mielenkiintoisesta mitä ihmiset tekevät, ovat tai ovat tehneet. HumaNisti kertoo historiasta ja maailmasta koukuttavasti ja etsii yllättäviä näkökulmia arkipäiväisiin asioihin.

kuva

 

Kirjoittajasta

Äitiyslomalla se syntyi, lapsen lisäksi myös ajatus tästä blogista. Päätin tehdä sitä mitä rakastan: lukea niin paljon tietokirjoja kuin vain suinkin ehdin. Ja kirjoittaa niistä parhaat palat ylös, jotta itsekin muistan mitä olen lukenut.

Olen 27-vuotias kahden lapsen äiti ja koulutukseltani valtiotieteiden maisteri. Olen aina ollut kiinnostunut paitsi yhteiskunnasta, myös ylipäänsä kaikesta inhimilliseen toimintaan liittyvästä, ja erityisesti historiasta.

Tämä blogi on kooste lukemieni kirjojen parhaista paloista: asioista, jotka ovat yllättäneet minut, antaneet uusia oivalluksia tai muuten ovat pohtimisen arvoisia. Keskityn erityisesti historiaan, mutta vierailen säännöllisesti myös muiden ihmistieteiden maailmoissa. Lähteinäni ovat pääsääntöisesti tutkijoiden kirjoittamat populaarit kirjat.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että totuus on tarua ihmeellisempää!